Fartsfylte spill

Spill med fart er ekstra spennende, spesielt dersom du i tillegg kan vinne penger når du spiller, slik du kan på spilleautomater. Det er viktig å huske at du også kan spille spilleautomater gratis. Du trenger ikke å satse penger, og du trenger heller ikke å satse stort dersom du velger å spille med ekte penger. Hold deg alltid til et fornuftig budsjett.game_217656328

Fartsfylte videoautomater

Slot Wheels er et spill med 25 gevinstlinjer. Spillet har fem hjul, og automatens navn har en dobbel betydning. Wheels kan jo både henvise til hjulene på automaten, og ordet kan henvise til bilhjul. For det er biler som er tema i slots som denne. Det er biler blant symbolene, i tillegg til kortsymboler. Antall gevinstlinjer er valgfritt, men ettersom du bare kan vinne på aktive linjer, lønner det seg å aktivere alle linjene. For å redusere kostnaden per spinn, velger du bare en lavere myntverdi. Spillet har jokersymboler og gratisspinn. Du kan faktisk vinne inntil 50 gratisspinn, dersom du får fem gratisspinnsymboler på skjermen samtidig. Spillet har også herlig musikk, som bidrar til stemningen underveis.

Andre spilleautomater med biltema

Billøpet NASCAR er kanskje moderat kjent her i Norge, men i USA er dette en kjempestor sport. Selvsagt har NASCAR også blitt til en videoautomat, som heter nettopp NASCAR. Automaten kommer fra Bally. Foretrekker du Formel 1, er det heller ingen grunn til å fortvile: Da kan du se om du finner spilleautomaten Formula 1.Motorsykler i videoautomaterDet finnes også et par videoautomater som handler om motorsykler. En av dem heter Monsters of Motocross, og det er selvsagt motocross som er temaet. Spillet har et bakgrunnsbilde med 3D-effekt, og det har mange klassiske elementer. Musikken er tøff, og det er mange rå lydeffekter underveis. Spill med 25 gevinstlinjer, og finn wildsymboler, vinn scattergevinster og kos deg med gratisspinn.